union-site
Logo

Analyse


 • Robert Nystad

  Head of research

  Robert Nystad arbeider som analysesjef i UNION Gruppen og bistår kunder og medarbeidere med analyse- og informasjonsrelaterte oppgaver. Han har vært ansatt i UNION Gruppen siden 2010, hvorav de første tre årene som analyseassistent. Robert er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med fordypning i finansiell økonomi.

 • Ann Kristin Aure

  Senior analyst

  Ann Kristin Aure arbeider som senioranalytiker i UNION Gruppen og bistår kunder og medarbeidere med analyse- og informasjonsrelaterte oppgaver. Ann Kristin har flere års erfaring som analytiker innenfor næringseiendom, og har også jobbet som analytiker innenfor boligutvikling. Ann Kristin har bakgrunn som samfunnsøkonom fra Universitetet i Bergen.

 • Marius Bye

  Junior analyst

  Marius Bye arbeider som junioranalytiker i UNION Gruppen. Marius har tidligere jobbet for Forvaltningshuset og UNION Norsk Næringsmegling, ved siden av studiene. Marius har bachelorgrad i Økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

 • Harald Brage Boasson

  Junior analyst

  Harald Brage Boasson arbeider som analytiker i UNION Gruppen. Han er utdannet siviløkonom fra Copenhagen Business School med fordypning i finans. I tillegg har Brage erfaring fra flere deltidsjobber, og blant annet et summer internship i Urban Jungle.

Choose your language