union-site

DRONNINGENS GATE 8A

Utleie

Kontakt megler


 

På en svært sentral beliggenhet rehabiliteres det nå kontorlokaler i Dronningens gate 8a, og det utvikles et profilert og innovativt kontorbygg. Nå skal flere etasjer tilpasses nye leietakerere og eiendommens fellesfasiliteter oppgraderes. 
 

MER ENN BARE ET BYGG

Eiendommen ble oppført i 1958 og er på ca 3.400 kvadratmeter, fordelt over syv kontoretasjer og parkeringskjeller. Bygget fikk i 1998 en ny og påkostet fasade i glass og naturstein signert Niels Torp arkitekter. Utleier legger opp til god internkommunikasjon mellom etasjene for de som leier flere plan. 

Dronningens gate 8a får gode lysforhold med store vindusflater. Lokalene er svært arealeffektive, både for cellekontor og åpne landskap. Kombinert med et effektivt romprogram blir alle arbeidsplasser i lokalet hensyntatt. 

El-parkering

Parkering

Sykkelparkering

Kantine

3D ILLUSTRASJONER

ET FREMTIDSRETTET BYGG

God beliggenhet i Sentrum


Dronningens gate 8 har en attraktivt beliggenhet nær krysset Dronningens gate/Rådhusgata. Dronningens gate blir i år oppgradert, med bredere fortau og beplantning, samtidig som adkomst for bil blir ivaretatt, slik at man lett kan bruke eiendommens parkeringskjeller.  

Med kort vei til Oslo S og Bjørvika og resten av Oslo sentrum. Her har man alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur i nærheten 

Nær kommunikasjon

Bredt utvalg servicetilbud

Bli kontaktet av megler

Choose your language