union-site

KARENSLYST ALLE 16

Eiendommen

Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.

Type

Kontor - Showroom

Kvm.

1455 - 3400 m²

Innflytting

Ledig nå

Energimerke

Klasse D

 
 

Ledige arealer

Lokalene for leie ligger i byggets 2.-og 3.etg og består i dag av treningssenter. SATS fraflytter store fleksible flater på henholdsvis 1455m² og 1945m² som egner seg godt for både kontor, showroom og andre type virksomheter.  Lokalene har gode lysforhold med vinduer på flere sider og overlys som gir et luftig og trivelig innemiljø.

Sammen med utleier vil ny leietaker kunne skreddersy lokalene til sine behov.  


Det beste på Skøyen

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

God kommunikasjon

Populært nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Thor Olav Bogen

Rådgiver

Bli kontaktet av megler