union-site

Mariboes gate 13

Eiendommen

Velkommen til Mariboes gate 13 - flotte lokaler sentralt til i Oslo sentrum, nær Hammersborg og Regjeringskvartalet, Youngstorget og rett ved Torggata. Eiendommen har moderne fasiliteter og flere av etasjene har de senere årene blitt oppgradert. Bygget har flotte fellesfasiliter hvor Leietakere har tilgang til egen personalrestaurant med sosiale soner, møteromssenter, takterrasse, trimrom, sykkelparkering, og garderober med dusj.


Type

Kontor

Kvm.

1700 m²

Innflytting

Høsten 2023

Energimerke

Klasse D

 
 

Flotte lokaler med moderne fasiliteter 

Lokalene egner seg godt for flere typer virksomheter og kan leies slik de står, eller tilpasses for ny leietaker. Lokalene holder en høy standard med gode lysforhold, og med et effektivt rompgrogram byr lokalene på en kombinasjon av åpent landskap, teamkontorer, sosiale soner og gode støttefunksjoner, se bilderull. Lokalene holder og innehar god ventilasjon og kjølig som bidrar til et godt arbeidsmiljø.


Ledige arealer
Ca. 1.700m² BTA i 3 etasje.


Resepsjon

Gym


 

Sentral beliggenhet ved Torggata 

Eiendommen ligger lett tilgjengelig til i Oslo sentrum, både med bil via ringveiene og offentlig kommunikasjon. Trikk og buss har stoppesteder rett i nærheten, og det er kort gangavstand til Jernbantorget og Oslo S.

I området rundt Youngstorget har en rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design valgt å lokalisere seg de siste årene. Området er blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Bli kontaktet av megler