union-site

Schweigaards gate 28

Sentrum

Type:

Kontor

KVM:

780

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Vi kan tilby flotte kontorlokaler i Trelastgården, sentralt på Grønland i nybygg fra 2008. Lokalene ble pusset opp i 2018 og fremstår lyse, moderne og fleksible. Det er mulighet for å benytte seg av felles kantine i byggets første etasje som kan sees på 3D illustrasjonene. Det finnes i tillegg et innendørs garasjeanlegg hvor det er mulig å leie p-plasser. I tillegg vil det være tilgang på sykkelparkering, graderober, serverrom og ulike sosiale soner. 

Lokalene

Lokalene ble pusset opp i 2018 og fremstår lyse, moderne og fleksible. Arealet består i hovedsak av åpent landskap, og har i tillegg til dette 2 større møterom, 4 stillerom og teknisk/printrom. Lokalet har et fult utstyrt minikjøkken med hvitevarer, herunder kjøle/fryse og oppvaskmaskin. Lokalene har fire toaletter, samt garderobeløsning.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Oslo bussterminal 

Eiendommen ligger svært sentralt på Grønland i Oslo. Bussterminalen, Oslo S, T-bane og sentrale bybyss og trikke-linjer i umiddelbar nærhet. Eiendommen ligger i tilknytning til Teaterplassen med sine spisesteder og forretninger.

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

7 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

30 min

 

Torbjørn Hatløy 

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler