union-site
Logo

Transaksjon

 • Frithjof Foss

  Daglig leder/Partner UNNM

  Frithjof Foss er daglig leder og partner i UNION Norsk Næringsmegling AS. Frithjof har 18 års erfaring fra eiendomsbransjen, herunder tre år som markedssjef i Höegh Eiendom, hvor han blant annet hadde ansvar for den kommersielle utviklingen av handel og næring på Arcus-tomten på Hasle. Før dette jobbet han åtte år i Pareto Eiendom med kjøp, salg og utleie av næringseiendom. Frithjof har også erfaring fra shipping bransjen som megler og befrakter, og er utdannet Handelsøkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

 • Preben E. Klausen

  Transaksjon/ Partner UNNM

  Preben Klausen er partner i UNION Norsk Næringsmegling AS, hvor han jobber som transaksjonsrådgiver. Han har vært ansatt i UNION siden 2004. Tidligere jobbet han med salg av produkter til næringseiendomsbransjen. Klausen har en MBA med konsentrasjon i Finans fra Queensland University of Technology, og en Bachelor-grad i Økonomi & Administrasjon fra Central Queensland University i Australia.

 • Erlend Aagesen

  Transaksjon/ Partner UNNM

  Erlend Aagesen er partner i UNION Norsk Næringsmegling AS, hvor han jobber som transaksjonsrådgiver. Erlend har vært ansatt i UNION siden 2011 og har i tillegg til næringseiendom bred erfaring fra Management Consulting og Corporate Finance hos Innovation (nå QVARTZ) og Steinvender (nå Nordhaven Corporate Finance). Han har også jobbet med revisjon hos Ernst & Young. Erlend er utdannet Siviløkonom fra Siviløkonomutdanningen i Bodø og Cand. Jur. fra Universitetet i Oslo.

 • Christian Valdem

  Partner / Transactions

 • Alexander Gundersen

  Transaksjon/ Partner UNNM

  Alexander Gundersen er partner i UNION Norsk Næringsmegling AS, hvor han jobber som transaksjonsrådgiver. Alexander har vært ansatt i UNION siden 2010 og har tidligere jobbet med kapitalforvaltning hos Orkla Finans, med Corporate Finance Eiendom hos Pareto Private Equity, og vært med å lede rådgivningsavdelingen til Vaagen Investering i Oslo. Alexander har en Bachelor of Business Administration og Master of Applied Finance fra Macquarie University i Sydney.

 • Didrik Sagbakken Berg

  Transaksjon

  Didrik Sagbakken Berg jobber som transaksjonsrådgiver i UNION Norsk Næringsmegling AS. Didrik har tidligere jobbet to år som økonomikonsulent i Advokatfirmaet Schjødt. Didrik har en BBA med fordypning i finans og IT fra Stetson University, Florida i USA, og en Master i eiendomsutvikling fra Norges miljø- og biovitenskapelige universitet. Didrik jobbet deltid i UNION NNM ved siden av master-studiet.

Choose your language