union-site
Logo

Gruppen

Org nr. 995 357 704

 • Øystein A. Landvik

  CEO/ Partner UNION Gruppen

  Øystein A. Landvik er founding partner, eier og CEO i UNION Gruppen. Øystein har mer enn 35 års erfaring fra eiendomsmarkedet, som partner eller eier av de selskapene han har arbeidet i. Øystein var med å etablere UNION Gruppen i 2002, og Norsk Nærings Megling AS (NNM) siden 1984. Øystein er utdannet statsautorisert eiendomsmegler CCIM.

 • Siv Blanca Børge-Ask

  Head of legal and compliance

  Siv Blanca Børge-Ask arbeider som juridisk direktør i UNION Gruppen, hovedsakelig med juridisk rådgivning og oppfølging av gruppens ulike virksomhetsområder, samt med compliance og risikooppfølging. Siv har tidligere arbeidet som juridisk direktør og konsernadvokat i Storebrand, og som advokat og dommerfullmektig. Siv er utdannet jurist fra UiO

 • Karin Reinholdt Hagen

  Head of marketing

  Karin R Hagen arbeider som markedssjef for UNION Gruppen og tilhørende datterselskaper, hvor hun er ansvarlig for marked, kommunikasjon, PR og event. Karin har 15 års erfaring fra markeds- og kommunikasjonsarbeid, og ar jobbet de siste 6 årene med eiendom. Hun har også erfaring fra byråsiden som prosjektleder, konsulent, markedssjef og COO. Karin har fire års utdannelse fra Norges Markedshøyskole med spesialisering i service ledelse og tjeneste markedsføring.

 • Robert Nystad

  Head of research

  Robert Nystad arbeider som analysesjef i UNION Gruppen og bistår kunder og medarbeidere med analyse- og informasjonsrelaterte oppgaver. Han har vært ansatt i UNION Gruppen siden 2010, hvorav de første tre årene som analyseassistent. Robert er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI, med fordypning i finansiell økonomi.

 • Ann Kristin Aure

  Senior analyst

  Ann Kristin Aure arbeider som senioranalytiker i UNION Gruppen og bistår kunder og medarbeidere med analyse- og informasjonsrelaterte oppgaver. Ann Kristin har flere års erfaring som analytiker innenfor næringseiendom, og har også jobbet som analytiker innenfor boligutvikling. Ann Kristin har bakgrunn som samfunnsøkonom fra Universitetet i Bergen.

 • Marius Bye

  Junior analyst

  Marius Bye arbeider som junioranalytiker i UNION Gruppen. Marius har tidligere jobbet for Forvaltningshuset og UNION Norsk Næringsmegling, ved siden av studiene. Marius har bachelorgrad i Økonomi og ledelse fra Handelshøyskolen BI.

 • Harald Brage Boasson

  Junior analyst

  Harald Brage Boasson arbeider som analytiker i UNION Gruppen. Han er utdannet siviløkonom fra Copenhagen Business School med fordypning i finans. I tillegg har Brage erfaring fra flere deltidsjobber, og blant annet et summer internship i Urban Jungle.

 • Marianne Meyer Morris

  Accounting manager

  Marianne Meyer Morris arbeider som regnskapssjef i UNION Gruppen og tilhørende datterselskaper, hvor hun har vært ansatt siden 2006. Marianne har mer en 30 års arbeidserfaring med økonomi, regnskap og administrasjon. Herunder 20 år som financial manager i Opticom ASA og tilhørende morselskaper. Marianne er utdannet ved Handlesskolen i Trondheim og ved Handelshøyskolen BI.

 • Marianne Grimstvedt Sydsæter

  Backoffice manager

  Marianne Grimstvedt Sydsæter arbeider som Leder for Back office i UNION Gruppen, med hovedansvar for back office funksjonen, support og resepsjon. Marianne har over 20 års erfaring innen salgssupport, kontor og administrasjon i ulike bransjer. Tidligere har hun jobbet åtte år i Optimum ASA som kontorsjef og administrasjonssjef, og 2 år i Medtronic Norge AS som Sales Support Supervisor og Tender Coordinator. Marianne er utdannet markedsøkonom fra Næringsakademiet.

 • Cathrine Brox Edgren

  Administrative assistant

  Cathrine Brox Edgren arbeider som administrasjonsmedarbeider og resepsjonist i UNION Gruppen. Hun har også ansvar for den daglige oppfølging og bokføring av driftsselskapene UNION Drift AS og UNION Drift Vest AS. Cathrine har lang erfaring fra flere servicestillinger, innenfor flere ulike bransjer. Hun har jobbet ti år som flyvertinne i Thomas Cook Airlines, reiselivskonsulent hos Turretur Reiser, resepsjonsmedarbeider hos Telenor Arena Fitness og Spa, og de fire siste årene som kafeansvarlig ved Kafe Odonata . Cathrine har utdannelse fra handel og kontor, administrasjon og markedsføring.

Se flere ansatte i UNION

Choose your language