union-site

HENRIK IBSENS GATE 20

Eiendommen

Henrik Ibsens gate 20 er en representativ og herskapelig kontoreiendom, beliggende ovenfor Slottsparken. Kollektive tilbud er i umiddelbar nærhet på Nationaltheatret stasjon, samt buss og- trikkeforbindelse like utenfor bygget. Omfattende utvendig og innvendig rehabilitering de siste årene har løftet lokalene til en meget god standard.

Type

Kontor

Kvm.

1048 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse E

 
 

Attraktive kontorlokaler ved slottsparken

Lokalene er meget representative og det er valgt gjennomgående gode materialkvaliter. Det er 1.048 m² ledig i eiendommens 2. etasje, og man får blant annet ekstra god takhøyde og store vinduer, samt møterom med balkonger og utsikt mot Slottsparket. I tillegg er det heis som går rett inn i lokalene. 

Heis

Sykkelparkering

Garderober

 

Knutepunktet Nationaltheatret

Eiendommen har en flott beliggenhet med Slottsparken som nærmeste nabo. Like i nærheten er også Nationaltheatret stasjon med tilgang på både t-bane, tog og flytog. Buss og trikk stopper også rett utenfor eiendommen. 

Beliggende midt i smørøyet i oslo sentrum er det et bredt utvalg av servicetilbud og gangavstand til det meste. Det finnes blant annet et rikt tilbud av restauranter og cafeer i nærheten, shopping i Karl Johans gate og kort vei til Aker Brygge og Tjuvholmen.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Bredt utvalg av restauranter

Torbjørn Hatløy

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram