union-site

Calmeyers gate 1

Eiendommen

Calmeyers gate 1 tilbyr 5126 m2 over fem etasjer, svært sentralt i byen med kort vei til Oslo S. Kontorarealene ligger inn mot et lyst og trivelig atrium med godt overlys, og har kantine med store vindusflater i første etasje. Eiendommen er velutstyrt, tiltalende inngangsparti og resepsjon tilknyttet møteromssenter. 


Type

Kontor

Kvm.

1209 - 5126 m²

Innflytting

Q1 2022

Energimerke

Klasse D

 
 

Mulighet for eget bygg midt i sentrum

Kontorlokalene leveres med god standard med materialvalg og romløsninger tilpasset leietagers behov. Etasjeflatene egner seg både godt for åpent landskap og cellekontorer. Det er få bærende søyler, noe som gir en ekstra god fleksbilitet. De mange vinduene gjør at samtlige arbeidsplasser får gode lysforhold.

Ledig arealer: 
2. etg: 1209 kvm
3. etg: 1211 kvm
4. etg: 1211 kvm
5. etg: 1211 kvm 

Beliggenhet rett ved Oslo S

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Byporten og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Området har vært gjennom en omfattende og positiv omstilling der både eiendommer og handel rustes opp. Sentrum Scene er nærmest nabo, Rockefeller ligger 200m unna. Område rundt Youngstorget er blitt et av byens mest populære utelivssteder. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Frithjof Foss

Rådgiver

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram