union-site

DRAMMENSVEIEN 130 A

---

Eiendommen

Drammensveien 130A ble oppført i 1934 og var opprinnelig et industribygg. I 1992 ble eiendommen totalrehabilitert og omdannet til kontor og showroom. Bygget har særpreg, sjel og spennende arkitektur med blant annet innvendig atrium og god takhøyde. 

Eiendommen er en del av Thunes Næringspark - et område som huser en blanding av showroom, butikker og kreative kontorvirksomheter. 

Type

Kontor

Kvm.

956

Innflytting

Q1 2021

Energimerke

Klasse E

 
 

Attraktive lokaler 

Arealene er attraktive og innredet på en god måte med store, åpne fellesarealer. Arbeidssonene er innredet med teamrom, cellekontor og åpne landskap. Deler av lokalene har meget god takhøyde med "åpen" himling.

Sentralt i lokalene ligger en moderne storkjøkken med åpen kjøkkenløsning. Dette området benyttes også som et sosialt samlingspunkt, events og  showroom. Med direkte adkomst fra kantineområdet har leietaker også tilgang til egen solfylt takterrasse, et ypperrlig sted for arrangementer og sosiale sammenkomster.


Parkering

Storkjøkken


Thune Næringspark

Eiendommen ligger i gangavstand fra Skøyen stasjon med flytog, lokaltog, busser og trikker. Skøyen er i dag Norges tredje største trafikknutepunkt. Skøyen stasjon betjener lokaltog og Gardermobanen.  I umiddelbar nærhet har en tilgang til alle servicefasilitetne som ligger som en perle på en snor i Karenslyst Allè.

Knutepunkt

Kreativt miljø

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram