union-site

Fridtjof Nansens Plass 7

Eiendommen

Eiendommen er beliggende mot Rådhusplassens borggård - en attraktiv lokasjon i Vika/CBD. Fridtjof Nansens Plass 7 fremstår svært representativ, med klassiske og tidløs arkitektur.Lokalene vender mot Borggården, Tordenskioldsgate og Kjeld Stubs gate (Kunsterforbundet), og har således gode lysforhold. 

Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokatvirksomhet og andre næringer er lokalisert i området.


Type

Kontor

Kvm.

448 m²

Innflytting

Q1 2021

Energimerke

Klasse F

 
 

CBD - Kontorlokaler med høy standard

Lokalene består idag av åpent landskap, et par cellekontorer, gode møterom, stillerom og eget kjøkken med sosiale soner. Det er rikelig med vinduer som gir godt med dagslys til både arbeidsplassene og i møterom. Moderne teknisk infrastruktur og ventilasjon.
 

Beliggenhet

Nabolaget byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud.  Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna. Her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane og trikk. Nærmeste bussholdeplass er foran Rådhuset. Dette stoppestedet betjener en rekke linjer mellom øst og vest. I tillegg er det kort vei til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.Nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram