union-site

Grensen 17

---

Kontorlokaler i et pulserende sentrum

Kontakt megler

Eiendommen

Kontorlokaler til leie midt i Oslo sentrum med svært gode kvaliteter.  I Grensen 17 skal ytterligere etasjer totalrehabiliteres klar for nye leietakere. Lokalene i 3. og 4. etasje ligger ut mot Akersgata og Grensen med fint utsyn og gode lysforhold. 

Grensen 17 er et klassisk kontor- og forretningsbygg, med en vakker arkitektur, som er et signalbygg i området. Eiendommen har i de senere år gått igjennom betydelige oppgraderinger og har arealeffektive og fremtidsrettede løsninger.  

Type

Kontor

Kvm.

464 - 1370

Innflytting

Q4 2019

Energimerke

Klasse D

 
 

Spesialtilpassede løsninger

Utleier legger opp til høy standard i lokalene, og man har en fin mulighet til å få kontorlokaler etter egne ønsker. 

Lokalene har bra takhøyde og gode lysforhold. Her sitter alle ansatte i et arbeidsmiljø med vinduer mot det pulserende området.  Dette kontorlokaler for de som ønsker seg det lille ekstra.

Bygget får en ny sykkelparkering i kjelleren, og det vil bli etablert dusjløsninger for de leietakere som etterspør dette.

Sykkelparkering

Storkjøkken

Leie av takterrasse


Midt i Oslo sentrum

Grensen 17 ligger svært sentralt til i Oslo sentrum i krysset Akersgata og Grensen. I umiddelbar nærhet finner man populære restauranter, butikker og et bredt utvalgt av servicetilbud. Området tiltrekker seg mange ulike kontorbedrifter, innenfor media, reklame, juridiske og strategisk rådgivning m. fl.

Grensen 17 har Stortinget T-bane stasjon rett ved siden av seg, med nedgangene fra Grensen og Akersgata, og annen offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Det er i tillegg gode muligheter for parkering i parkeringshus ( bl.a. Sentrum P-hus), som har direkte innkjørsel fra Ring 1. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Kristoffer Hagelsteen

Rådgiver

Bli kontaktet av megler

Choose your language