union-site

Økernveien 97-99

---

Eiendommen

Økernveien 97-99 er en synlig og sentralt beliggende eiendom på Hasle. Eiendommen fremstår som moderne og er i god teknisk stand. 

T-banetasjonen ligger rett utenfor hovedinngangen og det er kun 2 minutters gange til Hasle Torg. Her finnes blant annet Coop Mega, SATS, Vitusapotek, Baker Hansen og Vinmonopolet. I tillegg ligger det nyåpnede Vinslottet ved HasleLinje en kort gåtur unna. 

Type

Kontor

Kvm.

400

Innflytting

Q1 2020

Energimerke

TBA

 
 

Lokalene


Vi kan tilby ca. 400 m² i 5. etasje. Lokalene består hovedsaklig av cellekontorer og teamkontorer, og fremstår som velholdte og effektive. Glass i dører ut mot fellesareal gir rikelig med naturlig lys i hele lokalet.

Parkering

Gode lysforhold


 

Nye Hasle/Økern 

Hasle er et av områdene i Oslo som har gjennomgått størst utvikling de siste årene. En fremvekst av et stort antall boliger og kontorbygg bidrar til et revitalisert og pulserende miljø.

Økernveien 97-99 ligger strategisk til i området, og rett over gaten for Hasle T-banestasjon og Hasle Torg. Med få minutters gange til servicetilbudet på HasleLinje og Løren Torg har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Enten du vil handle dagligvarer eller sitte ned for å nyte et måltid.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Område i utvikling

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram