union-site

Økernveien 97-99

---

Kontakt megler

Eiendommen

Økernveien 97-99 er en synlig og sentralt beliggende eiendom på Hasle. Eiendommen fremstår som moderne og er i god teknisk stand. 

T-banetasjonen ligger rett utenfor hovedinngangen og det er kun 2 minutters gange til Hasle Torg. Her finnes blant annet Coop Mega, Fitness Xpress, Vitusapotek, Baker Hansen og Vinmonopolet.

Type

Kontor

Kvm.

400

Innflytting

Q1 2020

Energimerke

TBA

 
 

Lokalene

Vi kan tilby ca. 400m² i 5.etasje. Lokalene består hovedsaklig av cellekontorer og teamkontorer, og fremstår som velholdte og effektive. Glass i dører ut mot fellesareal gir rikelig med naturlig lys i hele lokalet. 

Vi kan tilby ca. 400 kvm BTA i 6. etasje

Parkering


 

Nye Hasle/Økern 

Hasle er et av områdene i Oslo som har gjennomgått størst utvikling de siste årene. En fremvekst av et stort antall boliger og kontorbygg bidrar til et revitalisert og pulserende område.

Økernveien 97-99 ligger strategisk til i dette området, og rett over gaten for Hasle T-banestasjon og Hasle Torg. Med få minutters gange til servicetilbudet på HasleLinje og Løren Torg har du alt du trenger i umiddelbar nærhet. Enten du vil handle dagligvarer eller sitte ned for å nyte et måltid.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Choose your language