union-site

Holbergs gate 21

---

Eiendommen

Velkommen til 6. etasje i Holbergs gate 21, et fargerikt og moderne lokale for selskap som verdsetter et skapende arbeidsmiljø. Her står kreativitet og trivsel i sentrum for å forsikre at alle ansatte har en produktiv og hyggelig tid på jobb. 

Kontoret er satt opp med åpent landskap, og byr på flere møterom og sosiale soner. Den iøynefallende åpne kaffebaren fungerer som episenteret for idémyldring og konversasjon -- og når anledningen måtte passe kan de ansatte nyte en halvliter fra ølkranen og en runde shuffleboard. Lokalene har også tilgang til en eksklusiv terrasse.

Type

Kontor

Kvm.

832 m²

Innflytting

Q4 2020

Energimerke

Klasse D

 
 

Bygget som har alt

Holbergs gate 21 er et fullservicebygg med tilgang til det meste man kunne ønske. Den felles kantinen ble pusset opp i 2016 og tilbyr delikatesser for en hver smak. Treningsstudioet til SiO Athletica strekker seg over tre etasjer med varierte soner for både egentrening og gruppetimer, sykkelsal, og garderober med badstue.  Eiendommen byr også på en flott takterrasse og innendørs parkeringsplasser. Innendørsplassene har direkte tilgang til kontorlokalene via heis. 

Kantine

Terningsstudio

Takterrasse

Innendørs parkering


 

Et steinkast fra Slottsparken

Kontoret ligger sentralt plassert mellom det man har behov for av offentlig transport, gode servicetilbud og grøntområde. Slottsparken ligger så å si rett utenfor døren, og Karl Johans gate er kun et par minutter unna. 

Det er også kort gangavstand til Nationaltheatret stasjon, hvor både Flytoget, regional- og lokaltog, trikk, T-bane, og buss stopper. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram