union-site

Karenslyst Alle 16

---

Kontakt megler

Eiendommen

Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliter - både når det gjelder butikker, serveringssteder og treningssentre.

Type

Kontor - Showroom

Kvm.

240 - 300

Innflytting

Q1 2020

Energimerke

Klasse D

 
 

Ledige arealer

Alt 1:  293 m² i 2. etasje - lokalene er ribbet til betongen, og skal pusses opp for ny leietaker
Alt 2:  240 m² i 3. etasje - lokalene fremstår som innflytningsklare (hvis ønskelig kan man se på en kortere leieperiode for dette arealet)

Leietaker har en fin mulighet for å forme lokalene etter eget ønske. Lokalene fremstår som lyse og moderne og passer godt for både kontorbrukere og som showroom.

Alternativ 1

Alternativ 2


Det beste på Skøyen

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

God kommunikasjon

Populært nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Thor Olav Bogen

Rådgiver

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Choose your language