union-site

Type

Kontor

Kvm.

987 - 8792 m2

Innflytting

Q4 2022

Energimerke

Klasse X

Velkommen til KA20!

KA20 er et signalbygg med identitet, i et område fullt av liv og i nærhet til alt. Med moderne arkitektur, og et interiør som matcher, passer dette for selskaper som søker det lille ekstra. Totalt er bygget på 9497 m2 BTA fordelt på 7 etasjer. Vi kan nå tilby ledige lokaler på plan 2, 3, 4, 5, 6 og 7 som tilsammen er på 8792 m2. Se en detaljert planoversikter ved å trykke på «lokaler» til høyre.

Langs Karenslyst Allé finner vi mange hyggelige Cafeer og restauranter. Kontormarkedet består av alt fra små kreative selskap til store energi- og oljebedrifter. Dette pulserende mangfoldet gjør Skøyen til et attraktivt område for fremtidsrettede selskaper.

Resepsjon

Kantine

Auditorium

Parkering for bil og sykkel

Dusj / Garderobe

Terrasser

Optimalisert komfort


Bygget har det meste man kunne ønske av fellesfasiliteter. Gjester vil ankomme via et moderne inngangsparti og en tilhørende resepsjon. I tillegg har eiendommen et felles møterom og et auditorium som står disponibelt for leietakerene. For større arrangementer kan selskapene også ta i bruk byggets egen bakhage eller en eksklusiv takterrasse for leietaker i 7. etasje.

For de spreke ansatte som sykler til jobb har KA20 sykkelparkering i tillegg til et oppgradert dusj og garderobe-område. For kjørende finnes det 450 parkeringsplasser for bil i garasjeannlegget tilknyttet eiendommen. Kombinert med nærhet til offentlig transport vil hver enkelt kunne finne en kjapp og effektiv vei til jobb. 

"Ambisjonen er at Skøyen skal bli en flerfunksjonell, tett 24-timers by som åpner seg mot og møter fjorden" 

Oslo mot 2030, byplangrep for Skøyen - Plan og bygningsetaten


Skøyen, med tilgang til alt

Skøyen er et pulserende strøk med både kontor, boliger, butikker, og et variert tilbud av mat- og drikkesteder. I nærheten finnes både restauranter, kaffebarer, ulike butikker, treningssentre, bank og postkontor. Balansen mellom bolig og næring sørger for at bydelen oppleves som levende både før og etter arbeidstid.

Fra Karenslyst Alle 20 er det gangavstand til et av Oslos største knutepunkter; Skøyen Stasjon hvor både tog, buss, taxi, og flytog stopper. Det er også god forbindelse til sykkelveinettet. I tillegg ligger det en trikkeholdeplass rett utenfor døren. Området er enkelt tilgjengelig med bil via av- og påkjørsel til Ring 2 og E18. I tillegg er Smestadkrysset kun få minutter unna, som har av- og påkjørsel til Ring 3.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Sykkelveinett

Serveringssteder

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram