union-site

Karl Johans gate 45 

Sjelden mulighet med god eksponering

---

Eiendommen

Karl Johans gate 45 er en kvalitetseiendom med kombinert kontor og handel i Oslos mest fremtredende gate. Eiendommen er tegnet av arkitekt Bernhard Christoph Steckmest som stod ferdig i 1897 og har en spesiell komposisjon og materialbruk, og er utført i polykrom tegl og sandsten.

Bygget på ca. 5.100 kvm oppleves som en eiendom med særegne detailjer, og vil etter oppsussing fremstå med eksklusive løsninger og gjennomtenkte materialvalg. 


Type

Kontor

Kvm.

728

Innflytting

Q2 2021

Mer en bare et bygg

Kontorarealene drar nytte av byggets unike vinduestruktur med doble vindusflater og en takhøyde på 3,5m. Det legges vekt på materialer av høy kvalitet kombinert med røffe farget som spiller godt sammen. Lokalene skal pusses opp med nye elementer, og sammen med utleier vil leietaker kunne skreddersy lokalene til ønsket uttrykk og behov - ambisjonene er å utforme lokaler som bidrar til økt trivsel og som fremmer kreativitet.


Kontoretasjene egner seg for både faste plasser og aktivitetsbaserte løsninger, men også soner med teambaserte løsninger og cellestruktur med tilhørende stillerom og møterom. Det legges opp til godesosiale soner i etasjen og et eget kjøkken med tilhørende spiseplass.  


 

Midt på Karl Johan

Eiendommen ligger i hjertet av Oslo sentrum like ved Stortinget. Det pulserende sentrumslivet rett utenfor døren byr på alt av servicetilbud som butikker, kafèer, restauranter, gallerier, og mye mer.  Nationaltheatret stasjon ligger kun ro minutters gange unna, og her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane buss og trikk. 

Nær kommunikasjon

Pulserende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram