union-site
KVADRATUREN - Representative lokaler i toppetasje

Kontakt megler

Type

Kontor

Overtakelse

Q3 2019

Areal

250 - 500 m²
  Akersgata 8, 0158 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Garasje/P-plass

  Heis

  Nærområdet - Aker Brygge

  Beskrivelse

  Om eiendommen og lokalene
  Akersgata 8 ligger sentralt plassert i Kvadraturen. Eiendommen er et flott bygg fra 1935 som kombinerer nye moderne løsninger med gode kvaliteter. I 2017 ble bygget rehabilitert med nytt inngangsparti, nye tekniske anlegg med desentraliserte ventilasjonsaggregater og tilpassede kontorer i alle etasjer. Fasaden ble i 1997 totalrenovert med ny stein- og kobberfasade på hele gården. Akersgata 8 fremstår i dag som et meget representativt og effektivt bygg.

  Ledige arealer
    8.etg: ca 250 kvm + egen takterrasse til 8.etg
    9.etg: ca 250 kvm

  Lokalene kan leies hver for seg, eller samlet med interntrapp i mellom etasjene. Totalt leieareal blir da ca 500 kvm BTA.

  I dag består lokalene av hovedsakelig cellekontorer/teamløsninger, respesjon/sosial sone og ulike møterom. Kontorflatene har en effektiv planløsning og kan med åpent kontorlandskap få opp mot 20 arbeidsplasser per etasje. Eiendommen har en fin takterrasse på ca 150 kvm, som kan bookes til eventer.

  Hvis ønskelig kan leietaker leie lokalene som de står i dag, men gårdeier ser det som naturlig å tilpasse lokalene, og i samarbeid med leietaker være med på å forme ønsket løsning og uttrykk. 

  Takterrasse 8.etg
  Som nevnt innledningsvis har 8.etg en egen takterrase på ca 100 kvm. Med utsikt ut over hele kvadraturen, hvor ansatte kan nyte en lunsj i varmen, og invitere kunder og ansatte til ulike anledninger.

  Parkering & sykkelparkering
  I underetasjen har leietaker mulighet til å leie p-plass og benytte seg av byggets sykkelparkering.

  Beliggenhet

  Eiendommen ligger svært sentralt i Oslo sentrum, i øverste del av Kvadraturen. Nærområdet har de siste årene fått et stort løft med et rikt servicetilbud, som har skapt et pulsrende miljø. Kvadraturen har med dette blitt en foretrukket kontorlokasjon for et mangfold bedrifter. 

  Akersgata 8 ligger i krysset Akersgata/Tollbugata, sentralt og godt profilert med kort vei til alt av offentlig kommunikasjon. Lokalene ligger midt mellom Karl Johans gate og Brasserie Hansken, kun en kort spasertur unna. Her traffikerer både t-bane, buss- og trikkelinjer med hyppig frekvens.  

  Innhold

  Eiendommen eies og forvaltes av Pecunia, som har en tradisjonsrik historie. Pecunia er en av markedets mest seriøse og anerkjente aktører innen eiendomsutvikling og forvaltning. Gjennom å leie hos Pecunia får man som leietaker trygghet i leveransen, samt nærhet til forvaltningen.

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language