union-site

STRANDVEIEN 50E

Eiendommen

Meget ettertraktet kontoreiendom i første rekke på Lysaker brygge. Den inneholder det meste en kan ønske av fellesfasiliteter og har blant annet kantine, parkering, samt stort og velutstyrt treningsrom og garderobe forbeholdt leietakere i bygget. Det er også mulighet for leie av båtplass og plass til kajakk i eget bryggeanlegg. 

Type

Kontor

Kvm.

740 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse D

 
 

Moderne kontorlokale med fantastisk utsikt

Lokalene er nylig oppusset og har gode materialmessige kvaliteter som glassflater, parkett og teppegulv med et moderne og dempet fargevalg. Dagens løsning er en blanding mellom åpent landskap, sosiale soner, cellekontor samt møterom/stillerom. Lokalene kan også tilpasses nye løsninger hvis dette er ønskelig. I tillegg har man også et eget minikjøkken.


Parkering

Gym

Garderobe

Heis


 

Lysaker Brygge

Lysaker brygge er et kontor- og boligområde ved utløpet til Lysakerelva rett på østsiden av Bærum, på grensen til Oslo. Området har et bredt utvalg av cafeer og restauranter, samt shopping på CC Vest senter like i nærheten. Knutepunktet for kollektiv kommunikasjon på Lysaker Stasjon er ikke minst et steinkast unna eiendommen og har tilgang til tog, flytog og buss-forbindelse. Transporttid til Nationaltheatret stasjon er ca. 6 minutter med tog, samt 11 med bil via enkel avkjøring fra E18. Det er også fergeforbindelse fra Lysaker brygge.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Næringsmegler

Torbjørn Hatløy

Næringsmegler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram