union-site

MAJORSTUVEIEN 38

---


Kontakt megler

Eiendommen

Majorstuveien 38 er en representativ eiendom med en attraktiv beliggenhet på Majorstuen. Bygget ligger i krysset Kirkeveien/Majorstuveien som gir god eksponering på gateplan. Representativt inngangsparti, som i likhet med fellesareal har blitt pusset opp i senere tid med bl.a. nye heiser.

Bygningen ble oppført i 1964 og går over syv etasjer over bakken samt to kjelleretasjer. Det er forretnings- og kontorlokaler i 1. og 2. etasje, mens de øvrige etasjene består av boliger.


Type

Kontor

Kvm.

213 - 509

Innflytting

Q4 2019

Energimerke

Klasse F

 
 

Lokalene

Vi kan tilby moderne og representative lokaler i 2. etasje. Lokalene er tilpasset for helserelatert virksomhet, og fremstår som innflyttingsklart.

Per i dag består lokalene av en kombinasjon med behandlingsrom, ventesone, treningsrom, kjøkken og øvrige funksjoner.Lokalene har en god planløsning som bidrar til et effektivt romprogram. Lokalene leies slik de står i dag, men med mulighet for mindre tilpasninger.

Det tilbys leie av parkeringsplasser i eiendommens parkeringskjeller.


Midt på Majorstuen

Eiendommen ligger sentralt på Majorstuen. Her har man et rikt servicetilbud rett utenfor døren. I nærområdet finner man restauranter og spisesteder som blant annet Kverneriet, Jacob Aall og Espresso House m.m. Lokalet vender ut mot Kirkeveien som er en godt trafikkert gate med et variert tilbud av nisje- og kjedebutikker.

Det er stor gjennomstrømming av mennesker i området i dag og det er planlagt å bygge 1.500 boliger, barnehager og næringsbygg i nærområdet.

Majorstuen vil bli Norges nest største knutepunkt for kollektivtrafikk etter at Fornebubanen står klar i 2021.


Kort vei til kommunikasjon

Sentralt ved Bogstadveien 

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Choose your language