union-site

MARIBOES GATE 6-8

---

Eiendommen

Mariboes gate er sentralt plassert i Oslo sentrum, nær Hammersborg og Regjeringskvartalet, Youngstorget og rett ved Torggata. Kort avstand til et rikt tilbud av restauranter, cafeer og shopping, samt god dekning av kollektiv kommunikasjon har gjort området svært populært blant en rekke bedrifter. 

Eiendommen har moderne fasiliteter og flere av etasjene har de senere årene blitt oppgradert. Bygget har en stor parkeringskjeller samt sykkelparkering, og garderober med dusj til bruk for byggets leietakere.

Type

Kontor

Kvm.

778-1320

Innflytting

Q4 2021

Energimerke

Klasse D

 
 

Flotte kontorlokaler med effektiv løsning

Eiendommen har moderne fasiliteter og flere av etasjene har de senere årene blitt oppgradert. Bygget har en stor parkeringskjeller samt sykkelparkering, og garderober med dusj.

I løpet av høsten får vi ledig ca. 778 m² i 3. etasje, men det vil være mulig å koble på ytterligere areal hvis din bedrifter trenger mer plass. Totalt areal utgjør da ca. 1.320 m² på et plan - man vil da få svært effektive arealer med gode lysforhold. 

Lokalene egner seg godt for flere typer virksomheter og kan leies ut slik de står, eller tilpasses for ny leietaker. Ved sistnevnte vil man sammen med interiørarkitet kunne få skreddersydde lokaler etter ønsker og behov som gir et røft og kreativt preg. 

---

Eksempel på skreddersydde lokaler

---

Gode fellesfasiliterer

Sentralt i Oslo sentrum 

I området rundt Youngstorget har en rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design valgt å lokalisere seg de siste årene. Området er blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon

Nærhet til det meste

Alt av service fasiliteter

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram