union-site

MØLLERGATA 12

---

Eiendommen

Møllergata 12 er en moderne kontoreiendom beliggende like ved Youngstorget i Oslo sentrum. Eiendommen utgjør totalt ca. 4.200 kvm og huser flere spennende selskaper. Inngangspartiet oppgraderes i 2019, og flere av kontoretasjene vil fremstå som nye.

Type

Kontor

Kvm.

174 - 483

Innflytting

Q1 2021

Energimerke

Klasse G

 
 

The New York Office

Utleier leverer topp moderne lokaler med et kreativt og urbant preg. Lokalene leveres som The New York Office med mørke og røffe farger og materialer som spiller godt sammen. Vi ønsker å utforme lokaler som bidrar til økt trivsel og som fremmer kreativitet.

Målet er at de ansatte skal ønske å tilbringe mer av sin tid på kontoret – rett og slett fordi det er et godt sted å være.

Arealene egner seg meget godt for teambaserte eller åpne landskapsløsninger. Lokalene har godt innslipp av dagslys. Ved rehabilitering av etasjen vil man tilpasse lokalet etter moderne og tidsriktig teknisk standard.

Toppetasje

Effektiv planløsning


 

Sentral beliggenhet

En rekke selskaper innenfor teknologi, reklame og design har de siste årene valgt å lokalisere seg i området rundt Youngstorget. Området er også blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke, sammen med den opprustede og nå virkelig trivelige Torggata. I området finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glassmagasinet og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 7 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram