union-site

Fridtjof Nansens Plass 2

Eiendommen

Fridtjof Nansens Plass 2 er en del av Rådhuspassasjen. Eiendommen er oppført i 1938 i forbindelse med utviklingen av Vika-området og oppføringen av Oslo Rådhus.Bygget er totalt på ca. 10.100 kvm BTA og går over ni etasjer samt underetasje, hvorav 1. etasje benyttes tilforretnings- og publikumsrettet virksomhet og øvrige etasjer er kontorlokaler.Eiendommen har to representative og tiltalende inngangspartier, med adkomst fra Rådhuspassasjen. Det er personheis til samtlige kontoretasjer.

Type

Kontor

Kvm.

178 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse "X"

 
 

Flotte kontorlokaler midt i sentrum

---

Vi kan tilby BTA 403 kvm i 5. etasje. Lokalene fremstår som moderne, og er innflyttingsklare.  Arealet er innredet med åpent landskap, møterom og noen teamkontor.
Det er flott utsikt mot Rådhuset og Borggården.


Resepsjon

Gym

 

Rådhuspassasjen - nærhet til det meste

Nabolaget byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud.  Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna. Her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane og trikk. Nærmeste bussholdeplass er foran Rådhuset. Dette stoppestedet betjener en rekke linjer mellom øst og vest. I tillegg er det kort vei til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram