union-site

GULLHAUGVEIEN 1-3

---

Kontakt megler

Eiendommen

Gullhaugveien 1-3 er en moderne kontoreiendom beliggende sentralt i Nydalen - like over gaten for T-banestasjonen og Handelshøyskolen BI. Eiendommen ble bygget i 1996, og gjennomgikk en større rehabilitering i 2013. I dag fremstår bygget som en representativ og moderne kontoreiendom med et godt utvalg av fellesfasiliteter.

Leietagere har tilgang til en stor og innbydende felles kantine, samt mulighet for å leie møte- og undervisningsrom. Det kan tilbys parkering for både bil og sykkel, og leietagere har tilgang til oppgraderte dusj-og garderobefasiliteter.


Type

Kontor

Kvm.

750- 1045

Innflytting

Q4 2019

Energimerke

Klasse C

 Flotte lokaler

Kontorlokalene fremstår som attraktive med moderne materialkvaliteter og godt innslipp av dagslys. Nå har vi ledig 1045 m² i plan 3, men arealet kan deles ned til ca. 750 kvm.

Lokalene er innredet i en kombinasjon av åpent landskap og noen cellekontorer.


Parkering

Kantine

 En moderne og pulserende bydel

Nydalen har utviklet seg til å bli en moderne og pulserende bydel. I dag bor, jobber og studerer det totalt ca. 30 000 personer her.

Ved Nydalen Torg finner man et utvalg av både butikker og spennende serveringstilbud.  

Oslos største kjøpesenter, Storo Storsenter, ligger ca 6 minutters gange fra eiendommen og huser en rekke butikker, spisesteder og øvrig servicetilbud. Nylig åpnet også ODEON Kino et stort kinosenter med 14 saler, og til høsten utvides hoteltilbudet i området med et nytt Thon Hotel. 

Nær kommunikasjon

Spennende nabolag

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Choose your language