union-site

GULLHAUGVEIEN 1-3

---

Eiendommen

Gullhaugveien 1-3 er en moderne kontoreiendom beliggende sentralt i Nydalen like over gaten for T-banestasjonen og Handelshøyskolen BI. Eiendommen ble oppført i 1996, og gjennomgikk en større rehabilitering i 2013. Bygget byr på et godt utvalg fellesfasiliteter, blant annet en stor og innbydende kantine samt et oppgradert dusj- og garderobeområde. Leietagere kan også få tilgang til parkering for både bil og sykkel, og mulighet for leie av møte- og undervisningsrom.


Type

Kontor

Kvm.

750- 1045

Innflytting

Q1 2020

Energimerke

Klasse C

 Flotte lokaler

Lokalene til leie ligger i tredje etasje med et totalt areal på 1045 m², men kan deles ned til rundt 750 m² om ønskelig. Kontorene er primært satt opp som åpent landskap med noen cellekontorer. Interiøret er gjennomgående moderne og av høy kvalitet, og tillater sammen med byggets store vinduer veldig gode lysforhold.

Parkering

Kantine

Dusj og garderobe

 En moderne og pulserende bydel

Nydalen har utviklet seg til å bli en moderne og pulserende bydel. I dag bor, jobber og studerer omtrent 30 000 personer her. I området har du tilgang til alt du trenger, inkludert et spennende utvalg av butikker og serveringstilbud. Nydalen torg ligger kun et steinkast fra eiendommen, og Oslos største kjøpesenter -- Storo Storsenter -- ligger ca. 6 minutters gange unna. Nylig åpnet også ODEON et nytt kinosenter med 14 saler, og til høsten utvides hotelltilbudet i området med et nytt Thon Hotel. 

Nær kommunikasjon

Nærhet til alt du trenger

Spennende nabolag

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram