union-site

RÅDHUSGATA 4

---

PÅ TRAPPEN TIL DET NYE OSLO


Eiendommen

Rådhusgata 4 er ledig for utleie. Nå har din bedrift mulighet til leie et eget bygg sentralt i Kvadraturen, eller ta del i et fellesskap med andre spennende aktører. Utleier har store ambisjoner for eiendommen, og ønsker å skape et bygg for en leietaker som vil ha et hus der bedriften kan tilby sine ansatte og besøkende det lille ekstra.

Sammen med utleier kan ny leietaker få skreddersydd effektive og særpregete lokaler, og ta det neste steget inn i eiendommens historie.  Rådhusgata 4 er en historisk hjørneeiendom beliggende i Kvadraturen og har sin historie helt tilbake til 1720. 

Type

Kontor

Kvm.

313

Innflytting

Q3 2021

Energimerke

Klasse D

 
Et levende bygg 

Rådhusgata 4 blir et bygg med alle fasiliteter tilrettelagt for et godt arbeidsmiljø. Fellesarealene skal oppgraderes med nye dusj- og garderobefasiliteter, ny kantine og nye felles møterom. I tillegg legges det opp til gode eksklusive arealer etter behov. 

Leietakere får sitt eksklusive areal som passer sine behov, men fellesfasilitetene skal effektivisere arealbruken for hver enkelt leietakere. Alle leietakere vil kunne benytte seg av kantinene til feks større arrangementer, frokostseminarer o.l. , deler av 1.etg etableres som et felles oppholdsrom med drop-down sitteplasser og tilgang til felles møterom. Med andre ord - i Rådhusgata vil leietakere kunne leie mindre eksklusive arealer, da fellesfasilitetene tilrettelegger for et effektivt bygg.


Kantine

Artboard 7

Felles møterom

Dusj- og garderobe

Sykkelparkering


På trappen til den nye Oslo

På en svært sentral beliggenhet befinner Rådhusgata 4 seg. I overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, og Oslo S ligger noen minutter unna. 

Nær offentlig transport

Butikker, restauranter og kultur

Gangavstand til Barcode, Oslo S, og Operaen

Torbjørn Hatløy

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram