union-site

Rådhusgata 5

Eiendommen

Rådhusgata 5 er et sentralt beliggende og topp moderne fullservicebygg med det "lille ekstra".
Eiendommen er lokalisert i overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur.

Eiendommen er nylig totalrehabilitert, fremstår som et åpent og miljøeffektivt bygg. Det er store vinduer fra gulv til tak som gir rikelig med lysinnslipp og slipper omverdenen inn. Fra utsiden vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls.


Type

Kontor

Kvm.

813 m²

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse D

 
Nye lokaler i fullservice kontorbygg med egen takterrasse

Vi kan tilby ca. 813 kvm unike kontorlokaler i eiendommens toppetasje. Lokalene innehar høy standard med mørke flater og store vinduer som gjør at de passer perfekt for en bruker som ser etter det lille ekstra. I tilknytning til lokalet har man tilgang på en eksklusiv terrasse hvor leietakernes kunder og ansatte kan samles. Lokalene fremstår innflytningsklare for ny leietaker.

Bygget tilbyr fasiliteter som personalrestaurant, garderober, sykkelparkering og en unik takterrasse hvor man kan nyte byen. 

Historiske Kvadraturen

Rådhusgata 5 ligger på hjørnet av Rådhusgata og Skippergata i den nedre delen av den historiske Kvadraturen. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge..

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram