union-site

Rådhusgata 23

Kontorer beliggende rett ved Kontraskjæret

Eiendommen

Rådhusgata 23 ble oppført i 1937, men fremstår moderne og elegant grunnet sin tidløse arkitektur. Den attraktive lokasjonen er i særklasse, plassert midt mellom sentrum og Nationaltheatret. Her er det kort gangavstand til Aker Brygge og Tjuvholmen i en retning, Bjørvika og Operaen i den andre, og Karl Johans gate i den tredje.  

Eiendommen utgjør ca. 5 100 m² og består av kontorlokaler over 9 etasjer. Arealene vi kan tilby nå er på totalt 207 m² i 5. etasje.

Type

Kontor

Etasje

5

Kvm.

207 m²

Innflytting

Omgående

 
 

Tidløst bygg, moderne lokaler


Lokalene ble rehabilitert i 2017, og tilbyr derfor oppdaterte og innbydende fasiliteter. 

De store vinduene på hver langside gjør at kontoret har gjennomgående lysinnslipp, og gjør også at de ansatte får mest ut av byggets flotte utsikt over innseilingen av Oslofjorden.  Arealet er hovedsaklig åpent landskap, med noen cellekontorer og møterom. 


 

Midt i smørøyet

Få kontorer i Oslo har en bedre beliggenhet en dette. Her er det kort avstand til det meste man måtte trenge. Her ligger både Aker Brygge, Tjuvholmen, Nationaltheatret og Karl Johans gate en kort spasertur unna. Går du ned Rådhusgata ender du opp ved Oslo Sentralstasjon og Bjørvika. 

Bygget er også lett tilgjengelig for både ansatte og gjester med trikkestopp rett utenfor døren, og kort avstand til Oslos to største kollektive knutepunkt i Nationaltheatret Stasjon og Oslo S. 

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Kort gangavstand til det meste

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram