union-site

VELKOMMEN TIL
SJØLYST PLASS 1-2

---

Type

Kontor

Etasje

5

Kvm.

980

Innflytting

Q1 2021

Energimerke

Klasse D

Lokalet

Hele bygningsmassen rundt Sjølyst Plass revitaliseres med mål om å skape et pulserende område hvor bedrifter og deres ansatte føler seg inspirert og kreative. Den følelsen begynner først og fremst i egne lokaler. Derfor skal leietaker være delaktig i å forme kontoret slik de selv ønsker. Åpne landskap, møterom, eller kontorer -- der dere selv kan velge en miks som passer for deres bedrift.

Arealene er lagt opp til gode sosiale soner hvor de ansatte kan fostre idémyldring og konversasjon. Store glassfasader på begge sider av bygget gjør at lokalene oppleves som luftige og lyse, og gir en følelse av å delta i bybildet rundt. 


Fasiliteter

I tillegg til gode parkeringsmuligheter på hele 500 plasser under bygget blir det et eget låsbart areal til sykkelparkering, med tilgang til dusj og garderobe. 

Knutepunktet Skøyen

"Ambisjonen er at Skøyen skal bli en flerfunksjonell, tett 24-timers by som åpner seg mot og møter fjorden" 

Blågrønne og urbane allmenninger, plasser og torg skal utvikles og sikre attraktive forbindelser mellom det tette og bymessige Skøyen, og rekreasjonsområdene som Bygdøy, Frognerparken, marka og fjorden.

Skøyen skal underbygges som et av Oslos viktigste kollektivknutepunkt med intercity tog, flytoget, busser og Fornebubanen.

Kilde; Oslo mot 2030, byplangrep for Skøyen - Plan og bygningsetaten

Knutepunkt for kollektivtransport

Godt utvalg av servering og butikker

Sykkelveinett langs Frognerkilen og Bestumkilen

Gode av- og påkjøringsveier til E18

Et nabolag i konstant utvikling

Ta kontakt:

Frithjof Foss

+47 900 89 559

+47 23 11 69 00

foss@union.no

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram