union-site
SKØYEN - Kontorlokaler nær Skøyen stasjon

Kontakt megler

Type

Kontor

Areal

250 - 1206 m²
  Hoffsveien 10, 0275 Oslo

  Fasiliteter

  Aircondition

  Alarm

  Bredbåndstilknytning

  Garasje/P-plass

  Heis

  Lokalene deles opp for leietaker og vi kan tilby flere forskjellige størrelser.

  Beskrivelse

  Moderne og fleksible lokaler strategisk plassert på Skøyen. Plasser din bedrift i nyoppussede lokaler med et representativt inngangsparti og mulighet for parkeringsplasser. Bygget har store flater, topp ventilasjon og ligger nær det meste av offentlig kommunikasjon.

  I Hoffsveien 10 har vi nå fra ca 250 til 1206 kvm med nyoppussede lokaler. Lokalene tilpasses leietaker og de kan deles opp i mindre deler for å treffe leietakers behov. Bygget ligger 5 minutters gange nord fra Skøyen stasjon, hvor det er tog, flytog, buss, og taxiholdeplass. Hoff trikkestopp er også kun 150 meter unna bygget.

  Eiendommen har også 100 kvm lager som er tilgjengelig for leietaker og opp til 8 parkeringsplasser.

  Adkomst

  Bygget er lett tilgjengelig for både gående og bil. Det er parkeringsplasser tilgjengelig. Bygget har også en stor heis med plass til europall.

  Beliggenhet

  Hoffsveien 10 ligger 5 minutters gange nord for Skøyen stasjon. Bygget ligger strategisk til både i forhold til offentlig kommunikasjon men også for påkjørsel til både Ring 3 og E18. Eiendommen ligger langs Hoffsveien og dette gir god mulighet for eksponering mot de rundt 15 000 bilene som passerer bygget hver dag. Det er også en kort spasertur til Karenslyst Allè som utgjør hovedaten på Skøyen. Her er det et rikelig servicetibud, med kaffebarer, frisører, matbutikker og spisesteder. Særlig populært er gourmet/dagligvarebutikken Maschmanns marked, som både er et spisested og matbutikk.

  Standard

  Bygget holder høy teknisk standard og lokalene blir nyoppusset for leietaker. Topp moderne ventilasjon og teknikk.

  Innhold

  3. etg - ca 250- 1 200 kvm

  Lokalene ligger i 3. etg og tilbyr flere forskjellige størrelser for leietakere. Lokalene pusses opp og tilpasses leietaker. Det er mulig å etablere dusj og garderober direkte i lokalene.

   

  Ønsker du å vite leiepris og felleskostnader?

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  Choose your language