union-site

SOMMERROGATA 17

---

Kontakt megler

Eiendommen

Sommerrogata 17 er en representativ kontor- og forretningseiendom beliggende godt synlig ved rundkjøringen på Solli Plass. 

Første etasje huser restauranten Villa Paradiso og BIT, samt PrivatMegleren Aveny. Blant de andre leietagerne er GOA, Day, Explore Equity og Einar Jarmund Arkitekter.


Type

Kontor

Kvm.

428 - 676 

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse G

 
 

Elegante lokaler

Vi kan tilby 676 kvm. i 2.etasje og 428 kvm. i 4. etasje. Lokalene fremstår som elegante med god standard, ekstra takhøyde og store vinduer som sikrer godt lysinnslipp.

Arealet i 2. etasje ble pusset opp i 2017, og eldre detaljer som rosetter i taket ble godt integrert med de nye og moderne materialkvalitetene.  Lokalene er i dag innredet i en kombinasjon av teamkontorer, enkeltkontorer og møterom. Det er også etablert en hyggelig sosial sone i midten av lokalene med en stor kjøkkenøy. 


kitchen

Kjøkken

Artboard 7

Møterom


 En perle på Solli

Sommerrogata 17 ligger sentralt plassert på Solli Plass med gangavstand til alt du trenger av servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Området har et godt utvalg av spisesteder og butikker. I 2021 åpner også hotell Sommerro - et prosjekt med 252 rom og suiter, flere barer, spisesteder og en kulturscene som rommer ca. 700 personer.

Nær kommunikasjon

Handlegate

Torbjørn Hatløy

Megler

Thor Olav Bogen

Megler

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
Choose your language