union-site

SOMMERROGATA 17

---

Eiendommen

Sommerrogata 17 er en klassisk kontor- og forretningseiendom med en fantastisk beliggenhet rett ved rundkjøringen på Solli Plass. Her har gammelt og moderne blitt kombinert for å skape helt unike kontorlokaler. Bygget er fra 1882, og flere eldre detaljer ble bevart da en av etasjene ble pusset opp i 2017.

Første etasje har flere spennende forretninger, blant annet huser bygget Villa Paradiso og BIT, samt PrivatMegleren Aveny. Blant de andre leietagerne er GOA, Day, Explore Equity og Einar Jarmund Arkitekter.


Type

Kontor

Kvm.

220 - 428

Innflytting

Omgående

Energimerke

Klasse G

 
 

Elegante lokaler

Vi kan tilby 220 m² i 2 . etasje og 428 m² i 4. etasje. Begge lokalene fremstår som elegante med god standard, ekstra takhøyde og store vinduer som sikrer godt lysinnslipp.

Arealet i 2. etasje ble pusset opp i 2017, og eldre detaljer som rosetter i taket ble godt integrert med de nye og moderne materialkvalitetene.  Lokalene er i dag innredet i en kombinasjon av teamkontorer, enkeltkontorer og møterom. Det er også etablert en hyggelig sosial sone i midten av lokalene med en stor kjøkkenøy. 


kitchen

Kjøkken

Artboard 7

Møterom

Store vinduer

God takhøyde

Klassisk og moderne


 En perle på Solli

Sommerrogata 17 ligger sentralt plassert på Solli Plass med gangavstand til alt du trenger av servicetilbud og offentlig kommunikasjon.

Området har et godt utvalg av spisesteder og butikker. I 2021 åpner også hotell Sommerro - et prosjekt med 252 rom og suiter, flere barer, spisesteder og en kulturscene som rommer ca. 700 personer.

Nær kommunikasjon

Handlegate

Torbjørn Hatløy

Megler

Thor Olav Bogen

Megler

Bli kontaktet av megler

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram