union-site
Logo

Utleie

 • Frithjof Foss

  Daglig leder/Partner UNNM

  Frithjof Foss er daglig leder og partner i UNION Norsk Næringsmegling AS. Frithjof har 18 års erfaring fra eiendomsbransjen, herunder tre år som markedssjef i Höegh Eiendom, hvor han blant annet hadde ansvar for den kommersielle utviklingen av handel og næring på Arcus-tomten på Hasle. Før dette jobbet han åtte år i Pareto Eiendom med kjøp, salg og utleie av næringseiendom. Frithjof har også erfaring fra shipping bransjen som megler og befrakter, og er utdannet Handelsøkonom fra Handelshøyskolen BI i Oslo.

 • Kristoffer Hagelsteen

  Utleie/ Partner UNNM

  Kristoffer Hagelsteen arbeider som utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling AS. Kristoffer har tidligere jobbet fem år i NAI FirstPartners Næringsmegling, primært med utleie av næringseiendom. Før dette jobbet han som kundeansvarlig i Lindorff AS med ansvar for bankenes bedriftsmarked. Kristoffer er utdannet Cand. Jur. fra Universitetet i Oslo i 2004.

 • Torbjørn Hatløy

  Utleie/ Partner UNNM

  Torbjørn Hatløy arbeider som utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling AS. Torbjørn har til sammen 8 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvorav de siste 6 siste årene som utleiemegler. Torbjørn er utdannet bachelor i Økonomi og Administrasjon ved Handelshøyskolen BI.

 • Mons Knudtzon

  Utleie

  Mons Knudtzon arbeider som utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling AS. Mons har erfaring fra SEB der han jobbet tre år i Wealth Management avdelingen parallelt med studier. Han har også vært trainee i Pecunia. Mons har sin bachelorgrad fra USA og Handelshøyskolen BI med fordypning i økonomi og entreprenørskap. Han har også en mastergrad fra Cass Business School med avsluttende masteroppgave innenfor eiendomsutvikling.

 • Thor Olav Bogen

  Utleie

  Thor Olav Bogen arbeider som utleiemegler i UNION Norsk Næringsmegling AS. Thor Olav har lang erfaring innen salg og markedsføring, og har jobbet over 10 år i finans hvorav 9 år som aksjemegler i DNB Markets. Thor Olav har utdannelse fra BI, Norges Markedshøyskole og Universite de Fribourg, Sveits.

Se flere ansatte i UNION

Choose your language