union-site

Apotekergata 10

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

220 - 337 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Apotekergata 10 oppleves som et moderne kontorbygg som består av hovedbygget som strekker seg over 9 etasjer og ble oppført i 1998 samt to sidefløyer på 2 og 3 etasjer og er på totalt 7.500 kvm.

Eiendommen var tidligere det gamle hovedkontoret til Schibsted og har siden 2019 huset Spaces. Eiendommen kombinerer historisk arkitektur og moderne konstruksjoner på en delikat måte.

Spaces leier i dag de resterende arealene i bygget og er med på å skape et pulserende miljø bestående av flere mindre og mellomstore bedrifter. Leietaker vil her få gleden av å kunne benytte fasiliteter i regi av Spaces.

Lokalene

Vi har gleden av å kunne presentere to muligheter litt utenom det vanlige! Her kan man leie et eget bygg til sin bedrift midt i Oslo sentrum. Lokalene kan leies som de er eller tilpasses leietakers ønsker og behov. Det er ønskelig å gjenbruke så mye som mulig av det eksisterende fra et bærekraftperspektiv.

Bygg A

  • Bygg A utgjør ca. 325 kvm 
  • Antall arbeidsplasser ca. 12 - 16 stk

Bygget består i dag av to områder med åpent landskap, møterom, stillerom og kjøkken med sosialsone illustrert på plantegning.

Bygg B

  • Bygg B utgjør ca. 337 kvm + 47 kvm lager
  • Antall arbeidsplasser ca. 14 - 18 stk

Lokalet er i dag inndelt med en underetasje som fungerer som sosialsone og kjøkken. I første og andre etasje er det tilrettelagt for arbeidsplasser samt møterom og stillerom.

Plantegninger

Fasiliteter

Artboard 7

Felles møterom

Trimrom

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Reception

Området

Apotekergata 10 ligger svært sentralt til Oslo sentrum rett ved C.J Hambrosplass og ved siden av Oslo Tinghus. Her kan man jobbe midt i byen, men samtidig føle at man er litt tilbaketrukket fra støy og bylivet. Her har man nærhet til bl.a. Nationaltheatret, Stortinget, Stortorvet og Grensen. Det er kun 3 min gange til Stortinget t-bane stasjon (Grensen). Alt man trenger av servicefasiliteter finner man i øyeblikkelig nærhet.

Ta kontakt med megler for å avtale visning! 

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

4 min

Tog

6 min

Flytog

6 min

Flyplass

35 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler