union-site

Nedre Vollgate 11

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

943 m²

Innflytting:

Fleksibelt 

Eiendommen

Nedre Vollgate 11 er en sentralt beliggende og topp moderne fullservicebygning med alle fasiliteter lett tilgjengelig. Bygningen gjennomgikk en totalrehabilitering i 2022 og fremstår nå som et åpent og miljøeffektivt bygg. Utenfra signaliserer byggets arkitektur og aktiviteten på gateplan energi og puls.

Lokalene

Lokalene fremstår som meget representative med vinduer på alle fasader og mot bakgård som gir mye innslipp av naturlig dagslys. Synlige ventilasjonskanaler og mørke interiørdetaljer gir lokalene et ekstra særpreg. Lokalene er ellers innredet med en kombinasjon av åpne landskap, teamkontoer, stillerom, møterom og sosial sone.


Plantegninger

Fasiliteter

Personalrestaurant 

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Minikjøkken

Felles takterrasse

Felles møterom

Beliggenhet

Nedre Vollgate 11 ligger på hjørnet av Nedre Vollgate og Tollbugata i den øvre delen av den historiske Kvadraturen. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alle former for servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur.

Buss- og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S og Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.

Transport

Buss

1 min

Trikk

2 min

T-bane

4 min

Tog

8 min

Flytog

8 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler