union-site

Prinsens gate 22

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

297 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Vi har for leie flotte hjørnelokaler i Prinsens gate 22 - Bragegården. Dette historiske bygget har sjarm og mange forseggjorte detaljer. Opprinnelig bygget av interessentselskapet” Brage og Sigyn”.

Eiendommen holder en god og moderne standard og er løpende godt vedlikeholdt. Byggets fasade er nylig pusset opp og fremstår svært representativt. Eiendommen utmerker seg med sin flotte fasade og innbydende inngangsparti fra Prinsens gate. Det er bl.a. fiber, balansert ventilasjon, callinganlegg samt adgangskontroll. Utleier har egen vaktmester som leietakere kan kjøpe tjenester av ved behov.

Lokalene 

Lokalene kan leies "as-is", eller tilpasses etter leietakers ønsker og behov. Lokalene ligger i byggets 3. etasje og er i dag inndelt med bl.a. teamrom, kjøkken og stort møterom. I tillegg finnes det sykkelparkering i byggets bakgård, samt felles dusj i underetasjen med mulighet for garderobeløsning. 

Vi har to muligheter i byggets 3. etasje:

- Alternativ 1: Ca. 297 kvm (kontor)

- Alternativ 2: Ca.  66 kvm (kontor/behandlingsrom eller lignende)

Plantegninger

Fasiliteter

Sykkelparkering

Dusj

Minikjøkken

Nærområdet

Prinsens gate 22 ligger sentralt til i den øvre delen av kvadraturen. Her finner man et bredt spekter av handels- og servicetilbud rett i nærheten. Øvre Slottsgate trikkeholdeplass ligger rett utenfor døren, og Stortinget T-banestasjon er kun et steinkast unna. All offentlig transport er lett tilgjengelig innen gangavstand. Området har opplevd betydelig utvikling de siste årene og blir stadig mer populært for ulike bransjer.

Noen av dagens leietakere i bygget:

  • Noria
  • Solid Media Group
  • Degree
  • Citybox
  • Business for peace foundation

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

3 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler