union-site

Dronning Mauds gate 1-3

Eiendommen

Dronning Mauds gate 1-3 har vært et arkitektonisk signalbygg i Vika siden 1972. Bygget har gått gjennom en total rehabilitering i løpet av 2020. Bygget er utvidet med en ny 11. etasje og kanskje byens fineste takterrasse med utsikt over både Pipervika, Aker brygge, Rådhuset og Akershus festning. Huset er gjennomgående oppgradert og fremstår nå som nytt både inn – og utvendig. De originale trappoppgangene fra 70-tallet er bevart og pusset opp. Inngangene er oppgradert i et tidløst design, innrammet med svart naturstein. Alle overflater i fellesarealene preges av høy kvalitet i design og utførelse.

Type

Kontor

Kvm.

389 m²

Innflytting

Omgående

BREEAM Excellent

Klasse A

 
 

Arkitektonisk signalbygg i VIKA

6.etg - 389 kvm

Lokalene er nyoppusset i 2021 med høy standard. Med vindu fra gulv til tak på begge sider oppleves lokalene som lyse og luftige og alle arbeidsplasser får godt med dagslys. Lokalene er i dag innredet i åpent landskap med gode støttefunksjoner og tilhørende møterom. Arealet har en svært effektive utforming og gjennomgående høy kvalitet i alle elementer.


 

 I hjertet av Oslos Central Business District

Dronning Mauds gate 1-3 finner vi sentralt i hjertet av Oslos Central Business District, med en meget attraktiv beliggenhet i beste del av Vika, rett ved Nasjonaltheatret stasjon. Eiendommen ligger på rett ved Aker Brygge og i kort gangavstand fra eiendommen finner du det meste du måtte ønske av butikker, restauranter, kultur- og servicetilbud.

Nær kommunikasjon

Myldrende nabolag

Mons Knudtzon

Mons Knudtzon

Rådgiver

Bli kontaktet av megler