union-site

Grundingen 2

CBD / VIKA

Type:

Kontor/garasje

KVM:

600 - 953m²

Innflytting:

Mai 2024

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Vi kan tilby moderne kontorlokaler i de gamle verkstedhallene på Aker brygge. Tradisjoner knyttet til både innovasjon, solid håndverk og ikke minst god verdiskaping sitter i veggene, og dette er et godt utgangspunkt for selskaper med store ambisjoner. Eiendommen har et representativt inngangsparti som står i stil med kontoretasjene oppover, og med sin unike sjøfront byr lokalene på det lille ekstra.

Lokalene

5. etg: fra ca. 600 - 953 kvm BTA 

Kontorene er innflytningsklare og har en svært effektiv planløsning. Lokalet fremstår som imøtekommende med en attraktiv og tydelig profesjonell identitet, og spesielt fronten med sine store flotte vinduer med god sjøutsikt ut over fjorden. Lokalet er inndelt på en effektiv måte og tilbyr en kombinasjon av åpent landskap, teamkontorer med gode støttefunksjoner, samt sosiale soner med touchdown-plasser og et eget internt møteromssenter.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Aker Brygge har de siste 10 årene har gjennomgått en full transformasjon. Både kontorbygg, butikker, restauranter, servicefunksjoner og utearealer har blitt fornyet. Aker Brygge ligger svært sentralt med kort vei til Nationaltheatret stasjon, hvor man finner flytoget, tog, trikk buss og T-bane. Dette gjør Aker brygge til en av de mest attraktive områdene i Oslo.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

8 min

Flytog

8 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler