union-site

Gullhaug Torg 5

Nydalen

Type:

Kontor

KVM:

256 - 2594 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse A

Eiendommen

Velkommen til Gullhaug torg 5 - et ultimat fullservicebygg sentralt i Nydalen.  Bygget stod ferdig høsten 2022, og tilbyr et førsteklasses arbeidsmiljø.

Byggets førsteetasje er et klimatisert landskapsrom, og er utformet som en stor piazza med en behagelig atmosfære.  I denne etasjen er det både felles resepsjon, møteromssenter, sosiale soner med blant annet shuffleboard og en stor innbydende personalrestaurant. Restauranten tilbyr et rikt utvalg av varme og kalde retter. Arealet er innredet med forskjellige soner som også kan brukes til uformelle møte- og arbeidssteder igjennom dagen.


Lokalene

Kontorlokalene fremstår som meget innbydende med god takhøyde og store vinduer fra gulv til tak – noe som gir et åpent og behagelig arbeidsmiljø. Dette er lokaler som vil imponere både ansatte og besøkende.

I byggets underetasje finnes innbydende garderobefasiliteter, romslig sykkelparkering samt servicestasjon for sykler.

Største leietaker i bygget er Crayon, og vi kan nå tilby én eller flere selskaper å ta del i det gode arbeidsmiljøet som tilbys i Gullhaug Torg 5.

Plantegninger

Fasiliteter

Personalrestaurant

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Møteromssenter

Resepsjon 

Belligenhet: 

Med sin ideelle plassering mellom Oslo sentrum og den flotte Marka, er Nydalen et pulserende og innovativt forretningsområde som tiltrekker seg en lang rekke selskaper og bransjer.

Nydalen innehar et meget godt kollektivtilbud, inkludert T-banestasjon som ligger ca. 4 minutters gange fra eiendommen. Buss nr. 30 og 37 stopper like ved t-banestasjonen, og Nydalen Togstasjon ligger ca. 5 minutts gange fra adressen.  I tillegg har Nydalen enkel tilgang til E6 og Ring 3, noe som gjør det til et praktisk sted å komme seg ti og fra med bil.

Nydalen er også kjent for å være et miljøvennlig område, og det er en stor satsning på bærekraftig utvikling og grønn transport. Her finner du blant annet sykkelveier, elbil-ladestasjoner og enkel tilgang til bysykler, alt for å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg i hverdagen.

Miljø og bærekraft

Eiendommen ble oppført i 2022, og innehar ypperlige miljøsertifiseringer.
Det er også installert solceller på taket som forsyner eiendommen med fornybar energi.

  • BREAAM-NOR Excellent
  • Energiklasse A (mørkegrønn) 

Transport

Buss

6 min

T-bane

6 min

Tog

6 min

Flytog

6 min

Flyplass

40 min

 

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler