union-site

Harbitzalleen 5

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

933 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse B

Eiendommen

Harbitz Torg på Skøyen er en kjent og populær handels- og forretningsdestinasjon i Oslo. Området har gjennomgått betydelig utvikling og transformasjon de siste årene, og blitt et sentralt knutepunkt for både lokalbefolkningen og besøkende.

Harbitzalleen 5 er en BREEAM-NOR Excellent klassifisert eiendom på 27.000 kvm og huser i dag større selskaper som Rambøll Norge, Elvia AS og Hafslund. Eiendommen var ferdigstilt i 2020 og tilbyr en høy servicegrad med fasiliteter som egen resepsjon, kaffebar, personalrestaurant og et moderne møteromssenter.

Lokalene

Eiendommen skiller seg ut med god takhøyde og store vinduer som gir rikelig med naturlig dagslys. Lokalene har i dag en fin inndeling med åpne landskap, gode møterom og stillerom med en sosial sone godt plassert.  Dette skaper en trivelig og produktiv arbeidsatmosfære.

Lokalene kan fremleies frem til 31.12.2025 eller det kan inngås lengre leieforhold direkte med gårdeier. P-plasser er i byggets u.etg sammen med sykkelparkering og sykkelvask.

I byggets 1.etg er det betjent resepsjon med kaffebar og en hyggelig personalrestaurant. I toppetasjen er det en flott takterrasse tilgjengelig for byggets leietakere.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Felles møterom

Resepsjon 

Beliggenhet

Skøyen har opplevd en betydelig vekst de siste tiårene med boliger, næringsbygg, butikker, restauranter og et omfattende servicetilbud. Harbitz Torg er omkranset av flere butikker, kafeer og restauranter, siste tilskudd er nyåpnede Lucky Sushi & Mano Pizza. 

Eiendommen ligger lett tilgjengelig med bil og ligger kun få minutters gange fra buss-, tog-, flytog-  og trikkestasjon. I 2029 vil Fornebubanen stoppe rett utenfor døren.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

5 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Frithjof Foss

Rådgiver

Henrik Syversen

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler