union-site

Karenslyst Alle 16

Skøyen

Type:

Kontor

KVM:

664 - 2000 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Karenslyst Alle 16 er en flott eiendom, sentralt beliggende i Skøyens hovedgate. Eiendommen har et representativt og innbydende inngangsparti. I området finner man et bredt utvalg av servicefasiliteter - herunder butikker, serveringssteder og treningssentre. Den korte avstanden til Skøyen Stasjon gjør at reisen til og fra jobb går smidig. I tillegg er det god dekning av buss og trikk.


Ledige arealer

Lokalene for leie ligger i byggets 2.- og 3.etg og har tidligere vært leid ut til treningssenter SATS som nå fraflytter store fleksible flater. Lokalene skal fremover pusses opp for nye leietaker og egner seg godt for både kontor, showroom og andre type virksomheter.  Lokalene har gode lysforhold med vinduer på flere sider og overlys som gir et luftig og trivelig innemiljø, se illustrasjoner i karusell.

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Skøyen utgjør i dag området der det urbane Oslo begynner i vest. De siste tiårene har området vært i sterk utvikling, og bydelen har vokst frem som den viktigste arenaen for business i Oslo vest. Flere store og kompetansetunge bedrifter har hovedkontor i nærområdet, samtidig som mange mellomstore og små bedrifter innen ulike bransjer holder til her. En fin blanding av bolig, næring og handel gir en levende bydel også etter arbeidstid. 

I Karenslyst Allé finnes et rikt restaurant-, kafé-, trenings- og handelstilbud, hvilket innebærer et attraktivt totalmiljø for ansatte, kunder og samarbeidspartnere. Sent og tidlig. I hjertet av dette mangfoldet finner man Karenslyst Allé 16. 

Transport

Buss

3 min

Trikk

5 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler