union-site

Karl Johans gate 6

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

332 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Karl Johans gate 6 er kjent som Svea-gården etter at det svenske forsikringsselskapet SVEA slo sammen eiendommen med Skippergata 34. Eiendommen ble ombygget og fikk sin nåværende utforming i 1882–83, utført i en kraftfull nyrenessanse med hengende karnapp og kuppel. Foran kuppelen troner gudinnen Svea.

I dag fremstår eiendommen som en moderne og representativ kontor- og forretningseiendom over fem etasjer samt underetasje. U.  etasje, 1. og 2. etasje er forretning, mens 3.–5. etasje er kontorarealer.

Eiendommen er en hjørneeiendom med fasade mot Karl Johans gate og Skippergata. Den har en egen, representativ kontorinngang separert fra forretningene, samt heis til samtlige kontoretasjer. Eiendommen har et meget pent opparbeidet inngangsparti, og fellesarealer som er dekorert med skulptur kunst. Dette er med på å skape et helt spesielt særpreg i eiendommen.

Lokalene

Lokalet vi har for leie ligger i byggets 4. etasje og er på ca. 332 kvm BTA. Lokalet kan leies as-is eller tilpasses leietakers ønsker og behov. Lokalene består idag av to åpne landskap, møterom i ulike størrelser, kjøkken/spiseområdet og garderober med dusj.

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

Sykkelparkering

Dusj

kjøkken

Beliggenhet

Eiendommen har en særdeles attraktiv beliggenhet, og ligger flott til midt i hjertet av Oslo sentrum. Det pulserende sentrumslivet rett utenfor døren byr på alt av servicetilbud som butikker, kafèer, restauranter, gallerier, og mye mer. 

Oslo sentralbanestasjon ligger kun to minutters gange unna, og i umiddelbar nærhet finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, T-bane buss og trikk.

Transport

Buss

3 min

Trikk

2 min

T-bane

3 min

Tog

3 min

Flytog

3 min

Flyplass

30 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler