union-site

Kirkegata 5

Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

618 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse C

Eiendommen

Vi kan tilby skreddersydde løsninger sentralt i Kirkegata 5, med nyoppussede lokaler etter ønske. Kirkegata 5 ligger svært sentralt og profilert til i Kvadraturen, i bindeleddet mellom de ulike delene av Oslo sentrum. Alt man kan ønske seg av servicetilbud, restauranter, kaffebarer og offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. Den rehabiliterte eiendommen vil fremstå som et åpent og miljøeffektivt bygg. Store vinduer gir rikelig med lysinnslipp. Fra utsiden vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls.

Lokalene

Vi kan tilby ca. 618 m² i eiendommens nest øverste etasje (plan 5). Lokalene vil få høy standard, med kontorattributter som passer perfekt for en bruker som ser etter det lille ekstra. Hjørnelokale i 5. etasje med mye dagslys som tilpasses og innredes til leietakers spesifikasjoner sammen med utleiers arkitekter. Lokalet kan enkelt deles inn i ekstern og privat sone, og blir meget effektive i åpent landskap. Lokalene vil være innflytningsklare for ny leietaker i Q2 2023, eller etter nærmere avtale.

Plantegninger

Fasiliteter i lokalet

Kjøkken

Garderober

Skreddersydde løsninger

Sosiale soner

Artboard 7

Møterom

Beliggenhet

Kirkegata 5 ligger på hjørnet av Rådhusgata og Kirkegata i den nedre delen av den historiske Kvadraturen. Sentralt plassert, men samtidig godt skjermet fra den tyngre trafikken. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur. Buss og trikkelinjer trafikkerer Rådhusgata, Tollbugata og Prinsens gate, samtidig som Oslo S, Bjørvika ligger noen minutter unna. Det er også kun en kort gåtur til både Kontraskjæret og Aker Brygge.

Et nærområde rikt av muligheter! 

Transport

Buss

2min

Trikk

4 min

T-bane/Tog

7 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler