union-site

MORESCOGÅRDEN

Nå utvikles en ny kontoreiendom i Oslo sentrum. På en svært sentral beliggenhet totalrehabiliteres Kongens gate 12, og det skal skapes et profilert og innovativt bygg. Beliggenheten er i overgangen fra de nye bydelene som er vokst frem; i Bjørvika, Kvadraturen og resten av Oslo sentrum. Her er det kort avstand til alt av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, restauranter og kultur.

Den karakteristiske eiendommen, med flotte kvaliteter som er godt bevart kombinert med sin historiske bakgrunn, gir opphav til det vi har valgt å kalle eiendommen; Morescogården. Utenifra vil byggets arkitektur og aktivitet på gateplan signalisere energi og puls.

TYPE

Kontor

LEDIG AREALER

614 - 2 072

INNFLYTNING

Etter avtale

ENERGIMERKET

Klasse F

 

"ARKITEKTENS ORD"

I Metropolis lever vi for å lage unike miljøer med særpreg og som er skreddersydd bruken som byggene skal romme.

Morescogården er en av CDBs små perler. Gårdens spennende ånd, sjel og historie har vært motoren bak interiørkonseptet.

Det er ingenting ved Kongens gate 12 som minner om en kontormaskin. Her er det heller Boutique-følelsen og de vakre arkitektoniske detaljene som skal legge rammen om moderne fremoverlente virksomheters hverdag. Gården blir en by i byen, og adgang til denne perlen skal oppleves som noe man er stolt over.

Full-service tilbudet rammes inn av et interiør med hotellpreg, som skal være det foretrukne stedet for pauser, møter og sammenkomster for leietakerne.

Morescogårdens ånd og historie skal være en attraktiv added value til virksomhetene som holder til der, og fellesarealene kan være stedet hvor spennende nye møter mellom bedrifter og mennesker kan skje.

De karakteristiske rommene med hvelvinger i taket og utsikt til det sjarmerende gårdsrommet eller gaten utenfor gir kontoretasjene en unik atmosfære, men som allikevel gir virksomhetene mulighet til å sette sitt preg på det. Er vi virkelig fortsatt i Oslo?

Morescogården skal gjøre mindre virksomheter store, og den skal være en oase som stimulerer til gründerånd og vekst. Morescogårdens historie minner oss på at store ting har skjedd i denne byen før, og som leietaker her blir man en del av den historien.

ALLE FASILITETER TILGJENGELIG

Personalrestaurant

Artboard 7

Felles møterom

Barception

Treningsrom

Garderober

Sykkelparkering

Vaktmestertjenester

Christoffer   Bakken

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Mons Knudtzon

Rådgiver

Bli kontaktet av megler