union-site

Kongens gate 6

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor

KVM:

690 m²

Innflytting:

Fleksibelt

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Vi får nå ledige lokaler i et av Kvadraturens mest attraktive bygg - Sjøfartsbygningen. Bygget ble oppført i 1915 og er tegnet av arkitekt J. O. Hjorth etter en arkitektkonkurranse. I senteret av Sjøfartsbygningen er det et åpent gårdsrom med glasstak som gir eiendommen en spektakulær følelse når man entrer bygget. Ved inngangspartiet blir Leietakere og kunder møtt av blide resepsjonister som ønsker deg velkommen. I tilknytningen til inngangspartiet har Leietakere tilgang til et bredt spekter av nye fasiliteter, og på taket av bygningen kan man nyte en lunsj på takterrassen med utsikt over byen.

Lokalene

Vi kan tilby ca. 690 m² BTA inkl. fellesareal i byggets 7. etasje. Lokalene har en god moderne kontorstandard. Arealet består i dag av åpent landskap, teamkontorer med gode støttefunksjoner i møterom, stillerom og sosiale soner med eget kjøkken. 

Plantegninger

Fasiliteter

Personal restaurant

Betjent resepsjon

Artboard 7

Møtromssenter

Auditorium

Dusj

Takterrasse

Garderober

Sykkelparkering

Vaktmestertjenester

Beliggenhet

Kongens gate 6 ligger svært sentralt og profilert til i Kvadraturen, i bindeleddet mellom de ulike delene av Oslo sentrum. Alt man kan ønske seg av restauranter, kaffebarer og offentlig kommunikasjon er i umiddelbar nærhet. 

Eiendommen ligger rett ved Christiania Torv. Her finner man bl.a. de populære restaurantene Hansken og Cafe Skansen, og her i fra er også veien kort ned til Rådhusplassen. Går du nedover Rådhusgata kommer du til Havnepromenaden og Bjørvika.   

Stortinget T-banestasjon og Karl Johans gate ligger en kort spasertur unna, og busslinjer og trikkelinjer trafikkerer Kvadraturen med hyppig frekvens.  

Transport

Buss

2 min

Trikk

3 min

T-bane

4 min

Tog

11 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler