union-site

Fridtjof Nansens plass 4

CBD

Type:

Kontor

KVM:

300 - 1400 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Velkommen til Fridtjof Nansens Plass 4. Eiendommen fremstår som representativ med sin klassiske og tidløs arkitektur. Eiendommen er beliggende mot Rådhusplassens borggård og Klingenberggaten - en attraktiv lokasjon i Vika/CBD. Mange profilerte bedrifter innen finans, shipping, rådgivning, advokatvirksomhet og andre næringer er lokalisert i området

Lokalene

7. etasje: fra 300 – 1 400m²
Lokalene ligger med gode lysforhold i 7. etasje, og er gjennomgående med inngang fra både Klingenberggaten og Fridtjof Nansens Plass. Dette gjør det enkelt å dele opp lokalene i mindre enheter og vi kan tilby lokaler i intervallet 300 og 1 400 kvm. 

Lokalene består i dag av primært cellekontorer, gode møterom, stillerom og eget kjøkken med sosiale soner.  

Det tilrettelegges for kantine i egne lokaler. Andre fasiliteter inkluderer nyrenovert dusj og garderobe i underetasjen, samt bygging av treningsrom for leietakere som skal stå ferdig 01.04.24. Sykkelparkering med sykkelvask. Leietaker disponerer en felles takterrasse i byggets bakgård.

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine i eget areal 

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Takterrasse

Treningsrom 

Området

Nabolaget byr på et godt utvalg av butikker, restauranter, kafeer og øvrig servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna. Her finnes det meste av offentlig kommunikasjon som tog, t-bane og trikk. 

Nærmeste bussholdeplass er foran Rådhuset. Dette stoppestedet betjener en rekke linjer mellom øst og vest. I tillegg er det kort vei til Aker Brygge hvor det går båt til Nesodden og Asker.

Nabolaget byr på et bredt utvalg av spisesteder og øvrige servicetilbud. Nationaltheatret stasjon ligger kun et par minutter gange unna.

Vi kan tilby fleksibel leieperiode og rask innflytning. For mer info ta kontakt med megler for å avtale visning. 

Transport

Buss

3 min

Trikk

3 min

T-bane

4 min

Tog

4 min

Flytog

4 min

Flyplass

30 min

 

Christoffer Bakken

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler