union-site

Tollbugata 35

Sentrum / Kvadraturen

Type:

Kontor, Garasje/Parkering

KVM:

345 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Bygget ligger sentralt plassert i øvre del av kvadraturen, mellom Stortinget og Akershus festning, med nærhet til trikk, buss og t-bane.

Eiendommen ble oppført i begynnelsen av 1900-tallet og har en unik eksponering. I løpet av de siste årene har etasjene, samt fellesarelene og inngangsparti blitt oppgradert. Bygget har egen peronalrestaurant og møteromssenter som er inkludert i leien. Det er også dusj og garderobe i kjeller.

Lokalene

Lokalene har store vinduer og god takhøyde som gode lysforhold, og med effektive flater kan leietaker tilpasse lokalene etter eget behov. 

Lokalene er nylig oppgradert og er klare for innflytning. 

Andre fasiliteter i bygget:

  • Felles personalrestuarant
  • Felles møterom 
  • Dusj og garderober
  • Sykkelparkering

Ledig lokaler
4. etg - 345 kvm

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

T35 ligger i den øvrige delen av Kvadraturen. Bygget ligger i gangavstand fra det meste av offentlig trapsort med både trikk, buss og t-bane kun 5 minutters gange fra bygget. Det er også kort vei til tog/flytog ved Nationaltheatret og båt ved Aker Brygge

Leietakere kan også nyte et rikelig utvalg av resturanter og kafeer både i Karl Johan og Christiania Torv. Det er også kort vei til Aker Brygge med sitt brede utvalg av resturater, kafeer og shopping.

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

3 min

Tog

7 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Christoffer Bakken

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler