union-site

Maridalsveien 300

Nydalen

Type:

Kontor

KVM:

500 - 3313 m²

Innflytting:

Omgående

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Vi kan på vegne av Sparebank 1 tilby fleksible kontorlokaler i Maridalsveien 300. Eiendommen består av to sammenhengende bygg på henholdsvis ca. 4800 kvm BTA og ca. 2000 kvm BTA. Byggene har en naturlig forbindelse og vinkler ut mot Maridalsveien og Rolf Wickstrøms vei. 

Lokalene

Lokalene fremstår som lyse og luftige med flott utstikt over Nydalen og Oslo. Her kan din bedrift få fleksible kontorlokaler i et bygg med gode fellesfasiliteter.  



Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Minikjøkken

Nydalen 

Eiendommen ligger på Tåsen i bydel Norde Aker kun en kort spasertur bort til Nydalen. Eiendommen har direkte tilknytning til Ring 3 med enkel adkomst. Maridalsveien 300 ligger også sentralt plassert med tanke på offenlig kommunikasjon; buss 54/51 rett utenfor døra , 3 min til buss 23/24 og 25 og Flybussen, 7 min til T-bane . 

Like nedenfor ligger Akerselva med populære friområder og idylliske badeplasser. Langs Akerselva finner du sammenhengende gang- og sykkelvei ned til sentrum. Nærsenteret ligger på Tåsen mens restaurant og shopping mulighetene finnes i Nydalen/Storo. Siden påbygget av Storosenteret i 2010 har område hatt en pulserende utvikling og kan i dag tilby over 130 butikk- og serverings-muligheter

Transport

Buss

1 min

T-bane

9 min

Flytog

7 min

 

Henrik Syversen

Rådgiver

Frithjof Foss

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler