union-site

Møllergata 4

Oslo sentrum

Type:

Kontor

KVM:

488 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

Klasse D

Eiendommen

Møllergata 4 er en representativ eiendom beliggende på hjørnet mellom Møllergata / Linaaes gate. Bygget har et totalt areal på 6500 kvm fordelt på 7 etasjer og huser blant annet aktører som Scandinavian Photo, Eggs Design og TONO.

Lokalene

Vi kan tilby ca. BTA 450 m2 i 7. etasje (øverste etasje). Lokalet ligger høyt og fritt med meget gode lysforhold.

Arealet fremstår som moderne, og er innredet med åpent landskap, møterom, cellekontor og noen teamkontor.  

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Garderober

Beliggenhet

En rekke selskaper og organisasjoner har de siste årene valgt å flytte til området rundt Youngstorget. Området har blitt et av byens mest populære steder for mat og drikke. Her finner man et godt utvalg av kafeer, barer, restauranter, butikker og øvrig servicetilbud.

Eiendommen har sentral beliggenhet i sentrum av Oslo med umiddelbar nærhet til shopping- og servicetilbud. Glasmagasinet ligger rett over veien, og Oslo City ligger en kort spasertur unna. Det er ca. 5 minutters gange til Oslo S, og du bruker kun 3 minutter til Stortorvet med holdeplasser for trikk og buss.


Eiendommen eies og forvaltes av Møller Eiendom. 

Møller Eiendom er en ambisiøs og miljøbevisst eiendomsaktør, som bygger for neste generasjon. Selskapet investerer i bygg med høy teknisk og innholdsmessig verdi samt bidra betydelig innenfor utvikling av nye og attraktive byområder. Møller Eiendoms kompetente organisasjon skal bygge videre på dette viktige leddet i Møllerfamiliens langsiktige investeringsstrategi,gjerne i samarbeid med andre eiendomsmiljøer.

Transport

Buss

1 min

Trikk

1 min

T-bane

5 min

Tog

5 min

Flytog

5 min

Flyplass

35 min

 

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler