union-site

Munkedamsveien 59B

Vika / Aker Brygge

Type:

Kontor

KVM:

300-478 m²

Innflytting:

Etter avtale

Energimerke:

Klasse E

Eiendommen

Vi har gleden av å tilby flotte nye kontorlokaler i Munkedamsveien 59B, sentralt plassert i Vika med kort vei til alt av servicetilbud Tjuvholmen og Aker Brygge har å by på. Munkedamsveien 59B er en ærverdig bygård og består av 6 etasjer på totalt 1.700 m². Eiendommen har en hyggelig bakgård med tilgang til uteområder og sykkelparkering.

Ettertraktede kontorlokaler sentralt i Vika

Lokalene fremstår som lyse og veldig funksjonelle med en effektiv utforming. Det legges opp til at nye leietakere vil kunne få tilpassede lokaler etter behov (se bildekarusell). Dersom din bedrift ønsker å leie et større areal vil det være mulighet for å etablere en interntrapp som kobler etasjene sammen. Byggets fasade og fellesfasiliter skal oppgraderes og Utleier har engasjert Scenario arkitekter som har store ambissjoner for eiendommen. Målet er å skape ett nytt produkt med fokus på kvalitet og tidløs design som kombinerer den moderne med byggets historie.

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering (Aker Brygge P-hus)

Uteområdet

Sykkelparkering

Nærområdet 

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet og er svært synlig fra innfartsåren til Oslo sentrum med lett adkomst fra E18. Det er kort gåavstand til knutepunktet Nationaltheatret med tilgang til både buss, trikk, tog og T-bane. 

Nærområdet med Aker Brygge og Tjuvholmen kan i tillegg by på rikelig med servicefasiliteter som spisesteder og butikker.Serveringsstedene på Tjuvholmen er kjent for sin høye standard og flotte omgivelser.

Transport

Buss

1 min

Trikk

4 min

Tog

10 min

Flytog

10min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Christoffer Bakken 

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler