union-site

Gjerdrums vei 19

Nydalen

Type:

Kontor

KVM:

685 - 4200 m²

Innflytting:

Etter avtale

Eiendommen

Gjerdrums vei 19 er et moderne kontorbygg sentralt i Nydalen. Byggets inngangsparti og fellesarealer fremstår som meget innbydende og omfavnes av et stort atrium med moderne overflater, samt nye heiser. I tilknytningen til personalrestauranten har leietakere tilgang på felles møterom som kan bookes etter behov.

Lokalene

Kontorarealene er svært effektive, og lokalene fremstår som representative. Dagens løsning består av en kombinasjon av åpne landskap og cellekontorer. Kombinert med gode støttefunksjoner blir alle arbeidsplasser i lokalet hensyntatt. Det legges opp til at leietaker kan få tilpassede lokaler etter behov og iht. avtalt leveranse.

Fellesfasiliteter
- Personalrestaurant
- Felles møterom
- Parkering med lademuligheter
- Sykkelparkering
- Garderober for herre/dame

Plantegninger

Fasiliteter

Kantine

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

Nydalen har utviklet seg til å bli en moderne og pulserende bydel. I dag bor, jobber og studerer det totalt ca. 30 000 personer her. Selve Nydalen har de senere årene gjennomgått en større oppgradering og blitt en komplett bydel med et rikt utvalg av restauranter, kaffeer, shopping og fritidsaktiviteter. Lokalene er lett tilgjengelig enten man kommer med bil, buss, t-bane eller sykkel. I tillegg til nærhet til både t-bane og buss, er det mulig å leie p-plasser i byggets parkeringshus med rask adkomst fra Ring 2 og Ring 3.

Eiendommen ligger idyllisk til ved bredden av Akerselva, som byr på gode turmuligheter og rekrasjon hele året rundt.

Transport

Buss

5 min

T-bane

13 min

Tog

12 min

Flytog

7 min

Flyplass

35 min

 

Mons Knudtzon

Rådgiver

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler