union-site

Nydalsveien 36

Nydalen

Type:

Kontor

KVM:

424 - 1050 m²

Innflytting:

Etter avtale 

Energimerke:

D

Eiendommen

Velkommen til Nydalsveien 36-38, en moderne kontoreiendom beliggende sentralt i Nydalen – rett ovenfor T-banestasjonen og Handelshøyskolen BI. Eiendommen består av to bygningskropper på totalt ca. 12.039 kvm, og fremstår i dag som en representativ og moderne kontoreiendom med kort vei til alt. Det kan tilbys parkering for både bil og sykkel.

Lokalene

Lokalene har en kombinasjon av åpent landskap og cellekontorer med en funksjonell planløsning og god takhøyde. Det er også mulighet for fleksibilitet når det gjelder endringer i planløsningen og tilpasning av lokalene.

Eiendommen har lokaler på flere plan, se oversikt under
Plan 2: ca. 424 kvm.
Plan 3: ca. 544 kvm.
Plan 4: ca. 506 kvm.

Plantegninger

Fasiliteter

Parkering

El-parkering

Sykkelparkering

Dusj

Garderober

Beliggenhet

I umiddelbar nærhet til Nydalen Torg finner man et variert utvalg av butikker og spennende serveringsmuligheter. Nydalen er også kjent for sitt fokus på miljøvennlighet, og det legges stor vekt på bærekraftig utvikling og grønn transport. Her finner du blant annet sykkelstier, elbil-ladestasjoner og enkel tilgang til bysykler, alt for å gjøre det enklere å ta miljøvennlige valg i hverdagen.

Nydalen har utviklet seg til å bli en moderne og livlig bydel. Med sin ideelle beliggenhet mellom Oslo sentrum og den fantastiske Marka, er Nydalen nå et pulserende og innovativt forretningsområde som tiltrekker seg et bredt spekter av selskaper og bransjer.

Transport

Buss

1 min

T-bane

3 min

Flyplass

40 min

 

Torbjørn Hatløy

Rådgiver

Mons Knudtzon

Rådgiver

 

Bli kontaktet av megler